lunes, 19 de octubre de 2009

ÈXIT DEL SOPAR DE DONES




El divendres 16 d'octubre es va celebrar en el GRAN HOTEL GUITART MONTERREY el SOPAR DE DONES SOLIDARIES en motiu del DIA DEL CANCER DE MAMA i van asistir 322 dones .El Sopar el va presidir la Presidenta de l'AECC de Girona i las Regidores de l'Ajuntament de Lloret de Mar ,la Dra. Judit Anido investigadora oncológica del Hospital Universitari Vall Hebrón de Barcelona que ens va explicar els últims avenços en Càncer. Hi va haver un Sorteig amb regals cedits per Establiments Comercials de Lloret i de Girona i la venda de unes pulseres creades i cedides per JOIERIA GRAU de Lloret en commemoració del Dia del Càncer de Mama.
La nit es va acabar amb les cançons a càrrec del CONJUNT MUSICAL LONG PLAY, que va actuar solidariament.
Tot el personal del Hotel Guitart Monterrey va treballar aquella nit per solidaritat amb les Dones. Hi havia la famosa dibuixant Pilarin Bayès, que a totes les dones que li demanaven un autògraf, les obsequiava amb un dibuix personalitzat. L'AECC de Lloret és una de les seccions locals més actives i organitza al llarg de l'any diferents actes solidaris. Tot el recaptat en aquest sopar es destinarà a la investigació per lluitar contra el càncer.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Aquesta Junta de Lloret tan activa les animo a continuar treballan per els malalts de Cancer i les sevas families i dono les gracies a totes les DONES SOLIDARIES que van asistir al Sopar i que tot l'any treballan amb la Junta Local de l'AECC es gracies a ellas que , a pesar de tot , continuarem treballan.

Anónimo dijo...

Gracias Joan Antoni per tenir aquest blog sempre al dia.